Aqua Dental Tandvård med kvalitet till rätt pris. Våra ljusa och behagliga kliniker är toppmodernt utrustade och vi utför all sorts tandvård från undersökning och allmän behandling till specialisttandvård inom estetik, kirurgi, endodonti. Protetik, parodontologi, pedodonti, bettfysiologi och tandreglering. Varmt välkommen till Aqua Dental
Aqua Dental Östermalm får övervägande positiva recensioner för sitt professionella bemötande, skickliga personal och moderna lokaler. Många patienter känner sig tryggare och mindre oroliga i hands omgivningarna. Deras hantering av barn och vänliga miljöer uppskattas av flera familjer. Några har dock rapporterat problem med förseningar och kommunikation kring kostnader. Den allmänna upplevelsen betraktas dock som övervägande positiv.