Södertandläkarna på Södermalm får generellt sett höga betyg för sitt professionella och trevliga bemötande samt smärtfri behandling. Många recensenter är nöjda med sina tandregleringar och uppskattar de flexibla bokningstiderna, speciellt kvällstid. Kliniken uppfattas som ren och fräsch. Dock har vissa nämnt negativa erfarenheter med tandhygienisten och några har klagat på undermåliga behandlingar. Det rekommenderas att hålla extra koll på journalerna.
Professionellt och trevligt bemötande
Smärtfri behandling och omsorgsfull personal
Bra resultat vid tandreglering
Flexibla bokningstider, kvällstid tillgängligt
Ren och fräsch klinik
Negativa kommentarer om tandhygienist
Vissa klagomål på undermåliga behandlingar
Håll koll på journaler
allmän tandvård, tandreglering, patienter med tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (8) & Facebook (4).
1 omdöme
Kim W.
26 aug, 2024
Jag vill varna för denna klinik! Behövde en snabb tid för att laga min retainer som släppt på en tand. Hamnade då tyvärr hos Södertandläkarna. Fick ett konstigt bemötande av tandläkaren som var auktoritär och i stort sett tvingade mig boka in två tider till för andra undersökningar som jag inte höll med om att jag behövde (min uppfattning bekräftades senare under en second opinion hos en annan tandläkare). Retainern blev fastlimmad, men redan från början såg den lite sned ut jämfört med hur den suttit innan. Efter en dryg vecka började den lossna och efter tre veckor är den helt lös igen. Jag
Boka tid direkt
Smile Globen