Välkommen till din tandläkare i Alby! Vi tar hand om både barn och vuxna och erbjuder allt från undersökningar och allmäntandvård till mer avancerade behandlingar och estetisk tandvård.
Om du är i behov av akut tandvård erbjuder vår klinik i Alby tider för både vuxna och barn. För dig som behöver specialisttandvård samarbetar vi också nära med våra specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen.
Vi har patienter från många olika nationaliteter och bemöter detta genom att erbjuda vård på flera språk. På kliniken talar vi bland annat svenska, engelska, arabiska, persiska, turkiska, kurdiska, danska, tyska och nederländska.
Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 40 kliniker runt om i landet. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker och en narkosverksamhet.
Distriktstandvården Alby har fått mycket beröm för deras trevliga och omtänksamma personal samt deras snabba och effektiva akutvård. Många patienter känner sig väl omhändertagna tack vare det proffsiga bemötandet. Några har även upplevt att deras tandläkarskräck har minskat. Det finns emellertid några kritikpunkter gällande höga priser och otrevlig bemötande. Sammantaget rekommenderas kliniken speciellt för barn och akut tandvård.
Trevlig och omtänksam personal
Dyra behandlingar
Otrevligt bemötande
Lång väntetid
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (23) & Facebook (5).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Trevlig och omtänksam personal
Dyra behandlingar
Otrevligt bemötande
Lång väntetid
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (23) & Facebook (5).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!