Vi finns i fräscha lokaler i Bromma med rogivande utsikt över fjärden.
Hela familjen är välkommen! Hos oss finns en lång branscherfarenhet och gedigen kunskap, mottagningen har funnits sedan 1988, vi är idag 9 stycken medarbetare.
Vi arbetar inom tandvård, med tandhygienist, implantat, tandblekning, estetisk tandvård m.m. Barn 3-19 år behandlas gratis.
Här hjälper vi dig som är tandvårdsrädd att...
Vi finns i fräscha lokaler i Bromma med rogivande utsikt över fjärden.
Här hjälper vi dig som är tandvårdsrädd att övervinna din rädsla. Vi har lång erfarenhet av rädda patienter och anpassar behandlingarna efter varje patients förutsättning.
Alviks Strand Tandläkarna i Bromma erbjuder exceptionell tandvård med professionell och vänlig personal. Lokalerna är fräscha och har en hemtrevlig känsla som många uppskattar. De är särskilt duktiga på att hantera tandvårdsrädsla. Enstaka patienter tycker att kostnaden är lite hög och att påminnelserna om besök är frekventa.