Akutmottagnings sjukhus logo
Neurolog

Akutmottagnings sjukhus

Danderyds sjukhus akutmottagning tar emot allvarliga, akuta sjukdoms- eller olycksfall. Sektionerna för ortopedi, kirurgi och urologi tar emot patienter från 15 års ålder. Övriga sektioner tar emot patienter över 18 år. Danderyds sjukhus akutmottagning är en av Sveriges största, sett till antalet patienter.

Informationen uppdaterades 13:36 - 21 jul, 2025

+4681235#### Visa nummer

Måndag - Söndag

Akutverksamhet vid sjukhus, allmän, Akutverksamhet vid sjukhus, neurologi, Strokevård, Akutverksamhet vid sjukhus, kardiologi, Akutverksamhet vid sjukhus, internmedicin, Akutverksamhet vid sjukhus, infektion, Akutverksamhet vid sjukhus, kirurgi

1.7
1.3
Ingrid A.
16 mar, 2025
Fruktansvärt bemötande. Ifrågasätter varför patienten är där trots rekommendation av läkare med allvarlig diagnos.
Tove L.
9 jan, 2025
Bemötandet på akutmottagningen är under all kritik. Min man kom in dubbelvikt med smärtor och kvinnan som hanterade vårt ärende var extremt otrevlig och behandlade oss som om vi inte hade något där och göra och han borde bara bita ihop. Jag har aldrig varit på akuten förut och är chockad att man kan bli bemött på detta vis i Sverige. Skäms.