Fysiologkliniken erbjuder ett brett utbud av fysiologiska undersökningar, framförallt hjärt-kärldiagnostik. Vi undersöker även lungfunktion, mag-tarmkanalen, njurar, urinvägar samt nervsystemet. På kliniken arbetar biomedicinska analytiker, sjuksköterska, undersköterska eller läkare.
Fysiologklinikens Sjukhus AB har överlag fått mycket positiv respons för sin kompetenta och professionella vårdpersonal. Många patienter uppskattade det snabba och noggranna bemötandet särskilt vid akuta behov. Lokalerna beskrivs som rena och moderna. Däremot upplever nästan alla långa väntetider vid akutmottagningar vilket drar ner intrycket. Det har också sagts att bemötandet ibland saknar empati och att information om processen kan vara bristfällig. Sammanfattningsvis ger kliniken en bra vårdupplevelse men det finns områden som kan förbättras.