Psykiatrisk specialistmottagning PTSD och OCD, Psykiatri Södra Stockholm - Vården
Psykiatrisk specialistmottagning PTSD och OCD, Psykiatri Södra Stockholm
Bokningskaos
Inkonsekvent läkarkontinuitet
Dåligt bemötande
Om Psykiatrisk specialistmottagning PTSD och OCD, Psykiatri Södra Stockholm
Välkommen till Ångestmottagning Rosenlund, vi erbjuder specialistpsykiatrisk behandling, utredning och diagnostisering posttraumatiskt stressyndrom, (PTSD), tvångssyndrom (OCD) och ångestsjukdomar.
Hos oss finns erfarna läkare, psykologer, sjuksköterskor, fysioterapeuter, skötare och kuratorer.
Psykiatri Södra Stockholm tillhör den offentligt drivna vården och vi erbjuder psykiatrisk specialistvård för dig som bor i Stockholms län. Du kommer till oss via remiss från din vårdcentral eller via egenanmälan.
Kliniken har en vacker byggnad och vissa anser personalen vara trevlig. Dock är inkompetens i ledningen och ett kaotiskt bokningssystem vanligt förekommande problem. Många rapporterar inkonsekvent kontinuitet i läkarkontakter samt dåligt bemötande från vårdpersonalen.