Vi erbjuder specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård för dig som är under 18 år och din familj.
Mottagningen har även ett särskilt uppdrag att erbjuda behandling till patienter 0–6 år.
BUP Stockholm, Region Stockholms barn- och ungdomspsykiatri, är en specialistverksamhet inom den offentligt drivna sjukvården i Stockholms län. Till oss kan man vända sig när svårare psykiska besvär påverkar vardagen. Här arbetar bland andra psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och läkare. Vi erbjuder stöd, utredning och behandling.
Alla besök hos oss är kostnadsfria.
BUP Danderyd är generellt set som en hjälpande hand för många som fått rätt stöd, med trevlig personal och välfungerande insatser när man väl är inskriven. Dock upplever flera att det kan vara svårt att komma in i systemet och vissa har stött på både oprofessionellt beteende från personal och otrevliga bemötanden.
Får bra hjälp
Svårt att komma in
Trevlig personal
Välfungerande när inskrivna
Oprofessionell psykolog
Otrevligt bemötande
barn, ungdomar
*Sammanfattat från Google (10).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Får bra hjälp
Svårt att komma in
Trevlig personal
Välfungerande när inskrivna
Oprofessionell psykolog
Otrevligt bemötande
barn, ungdomar
*Sammanfattat från Google (10).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!