Jourmottagning, Psykiatri Sydväst logo
Psykiatriker

Jourmottagning, Psykiatri Sydväst

Vår mottagning bokar främst in patienter boendes inom vårt upptagningsområde som är Huddinge och Botkyrka kommun. Vi gör akutpsykiatriska bedömningar, samtalar och stöttar vid krisbearbetning. Ger råd och hänvisar till rätt instans. Bedömningar sker via planerade och akuta mottagningsbesök samt distanskontakter. Ring på telefonnummer 08-123 849 20 kl. 08.00-22.00 alla dagar. När...
Jourmottagning, Psykiatri Sydväst

När Jourmottagningen M47 är stängd hänvisas patienter till Psykiatriska akutmottagningen, Vårdvägen 5, S:t Görans sjukhusområde, som är öppet dygnet runt alla dagar.

Informationen uppdaterades 12:05 - 16 jun, 2025

Måndag - Söndag

Måndag - Söndag

Psykiatri, vuxna, Akutverksamhet vid sjukhus, vuxenpsykiatri, Akutverksamhet, psykiatriska jourteam

Boka tid direkt