Folktandvården Eastmaninstitutet Endodonti logo
Tandläkare

Folktandvården Eastmaninstitutet Endodonti

Specialisttandvården hjälper dig som har stora och mer komplexa tandvårdsbesvär. Vi tar emot barn, ungdomar och vuxna som behöver specialisttandvård inom rotbehandling (endodonti). Till oss på Folktandvården Eastmaninstitutet Endodonti kommer du som behöver hjälp med komplicerade rotbehandlingsfall, rotspetskirurgi eller smärtutredningar där misstanke finns om bakomliggande tandinfektion.

Informationen uppdaterades 18:00 - 8 apr, 2025

Tisdag
Måndag
Onsdag - Fredag

Endodonti

Folktandvården Eastmaninstitutet Endodonti i Stockholm får höga betyg för sin professionella och kompetenta personal. Många patienter berömmer det vänliga bemötandet och tryggheten de känner under behandlingarna. Kliniken rekommenderas särskilt för dem som lider av tandläkarskräck, tack vare personalens förståelse och tålamod. Denna specialistklinik är idealisk för både vuxna och barn, samt för dem med behov av komplexa rotbehandlingar.
Mycket kompetent personal
Professionellt och vänligt bemötande
Trygg omhändertagande
Utmärkta kommunikationsfärdigheter
Stort tålamod med patienter
Lugn miljö för tandvårdsrädda
barn, vuxna, tandvårdsrädsla, komplicerade rotbehandlingar
*Sammanfattat från Google (21).

Boka tid direkt

Smile Kungshustandläkarna