Specialisttandvården hjälper dig som har stora och mer komplexa tandvårdsbesvär. Vi erbjuder specialisttandvård inom området tandersättningar för barn, ungdomar och vuxna. Hos oss på Folktandvården Eastmaninstitutet Protetik kan du som behöver få hjälp med komplicerade protetiska rehabiliteringar, till exempel proteser och implantatprotetik. Vi behandlar också barn och ungdomar som saknar...
Hos oss på Folktandvården Eastmaninstitutet Protetik kan du som behöver få hjälp med komplicerade protetiska rehabiliteringar, till exempel proteser och implantatprotetik. Vi behandlar också barn och ungdomar som saknar permanenta tandanlag, har råkat ut för olyckshändelse eller har defekta tänder.
Specialisttandvården är ett komplement till allmäntandvården och tar emot dig som har fått remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare.
Folktandvården Eastmaninstitutet Protetik erbjuder högklassig tandvård med fokus på tandersättningar och protetisk rehabilitering för både barn och vuxna. Patienter uppskattar den professionella och vänliga personalen samt de utmärkta resultaten av behandlingarna. Kliniken får beröm för sitt sätt att hantera barn och fokusera på patientens bästa. Några har dock upplevt möten med mindre trevlig personal, men detta är enstaka händelser.