Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt som rör tänder och munhälsa. Vi hjälper dig med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård,...
Vi hjälper dig med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.
Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister. Folktandvården finns inom alla specialistområden och du får tandvård anpassad efter just dina behov.
Folktandvården Brommaplan får mycket beröm för sitt proffsiga och lugna bemötande. Många föräldrar är särskilt nöjda med hur bra deras barn behandlas. Personalens pedagogiska och kunniga sätt uppskattas av både vuxna och barn. Några nämner att lokalen kan vara nedgången och att vissa tider avbokas oväntat, vilket kan skapa problem.
Proffsigt bemötande
Nedgången lokal
Avbokade tider
Dåligt kundbemötande
Dyrare än väntat
barn, vuxna, tandläkarrädda, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (26), Reco (3), Hitta (1) & Vården (1).
1 omdöme
helen m.
3 okt, 2020
bra tandvård information folktandvården är nära där jag bor bra info av tandläkaren