Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett...
Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.
Folktandvården Jakobsberg är känd för att ha underbar och trevlig personal samt professionella och kompetenta tandläkare. Många patienter uppskattar det goda bemötandet och den snabba servicen vid akuta ärenden. Kliniken anses vara särskilt bra för personer som är tandvårdsrädda. Dock upplever en del patienter att det kan vara lite stimmigt utanför behandlingsrummen och att kostnadsinformationen ibland brister. Servicen kan också kännas stressig vid vissa tillfällen, och upplevelsen av personalen varierar.