dental care

Folktandvården Täby kyrkby

Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett...
Folktandvården Täby kyrkby

Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.

Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister. Folktandvården finns inom alla specialistområden och du får tandvård anpassad efter just dina behov.

Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på Fleminggatan 48 (intill Västermalmsgallerian), tel. 08-123 156 80. Du kan också ringa Sjukvårdsrådgivningen, tel. 1177.

Informationen uppdaterades 09:37 - 20 okt, 2022

Folktandvården Täby kyrkby erbjuder proffsigt och vänligt bemötande med kompetent personal som snabbt och effektivt löser problem. Miljön känns trygg, vilket uppskattas särskilt av barn och tandvårdsrädda patienter. Vissa recensioner nämner förseningar i akutvården och problem med kommunikation samt högre kostnader än förväntat.
Proffsigt bemötande
Kompetent personal
Snabba behandlingar
Trygg miljö
Bra för barn och tandvårdsrädda
Väntetider för akuta ärenden
Bristande kommunikation
Högre kostnader än förväntat
barn, vuxna, akut tandvård, tandvårdsrädda
*Sammanfattat från Reco (17), Google (4) & Facebook (3).

Boka tid direkt

Smile Stockholm Hagastaden