Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt som rör tänder och munhälsa. Vi hjälper dig med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård,...
Vi hjälper dig med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.
Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister. Folktandvården finns inom alla specialistområden och du får tandvård anpassad efter just dina behov.
Folktandvården Vasastan får mycket beröm för sin kompetenta och trevliga personal samt genomgående effektiva behandlingar. Flera patienter uppskattar särskilt den professionella hanteringen av tandvårdsrädda och de detaljerade instruktionerna som ges. Däremot nämner några att receptionen kan vara svår att ha att göra med och att det ibland är lång väntetid att få en tid. Personalomsättningen har också lyfts som ett problem. Sammantaget rekommenderas kliniken för både vuxna och barn, särskilt för de som söker akut- eller förebyggande tandvård.
Kompetenta och trevliga tandläkare
Hög personalomsättning
Problem med receptionen
Svårt att boka akut tid
barn, akuttandvård, tandvårdsrädda, tandreglering
*Sammanfattat från Google (25), Reco (5) & Facebook (2).