Söker du en sjukgymnast på Värmdö? Certifierad specialistsjukgymnast i ortopedisk manuell terapi. Jag kan hjälpa dig att snabbt komma tillbaka till aktivitet och arbete genom en grundlig undersökning och individuellt anpassad rehabilitering. Jag arbetar med: Stötvåg Högeffektlaser Akupunktur Perkutan elektrolys terapi, EPTE -behandling Ortopedisk manuell terapi (OMT) Rehabiliteringsträning. McKenziebehandling av nack och ryggproblem Ultraljudsscanning för en komplett diagnostik.
Hos mig får du hjälp med behandling av hälsenebesvär, hälsporre, knäsmärtor, akuta ryggproblem och hälsmärta hos barn samt andra åkommor från rörelseapparaten. Jag finns i Värmdövik nära Gustavsberg. Ansluten till Region Stockholm. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Sedvanlig patientavgift.
Många patienter berömmer Anders Mårdh Sjukgymnastik AB för att erbjuda fantastisk behandling med effektiva hälkoppar, speciellt för problem som hälsporre. Recensenter framhäver Anders som lyhörd, mycket kompetent och snabb i att erbjuda hjälp. Han är också mycket trevlig och tillmötesgående, vilket har gjort en stor positiv skillnad för flera patienter, både vuxna och barn.
Fantastisk behandling
Hälkoppar mycket effektiva
Lyhörd och kompetent
Trevlig och tillmötesgående
Snabb hjälp
Lång väntetid för operation
akut vård, barn med hälsporre, ortopediska problem