Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning logo
Vårdcentral

Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning

På vår mottagning Tid Direkt kan du få hjälp med lätta besvär som varat i max 14 dagar. Du bokar själv tid på nätet via vår hemsida. Att använda vår digitala tjänst Mitt PTJ är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss. I Mitt PTJ kan du få hjälp med rådgivning, tidsbokning, receptförnyelse och flera andra tjänster. Du hittar Mitt PTJ antingen via vår hemsida...
Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning

Du hittar Mitt PTJ antingen via vår hemsida https://www.ptj.se/racksta-vallingby-narvardsmottagning/start/ eller genom att ladda ner appen Mitt PTJ.

Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst så ringer du telefonummer 08 - 87 02 61. Du får då prata med en sköterska som hänvisar dig rätt utifrån dina behov.

Vi har en godkänd Astma-/KOL- mottagning och Äldremottagning.

Då mottagningen är stängd hänvisar vi till någon av regionens närakuter eller sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.
Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 07:30 - 30 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning har fått i Nationella Patientenkäten.

81%

Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT)

Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning erbjuder en bra digital tjänst och ett praktiskt geografiskt läge. Dock finns det betydande utmaningar med att få bokade tider, och många patienter har upplevt otrevlig personal och bristande samordning. Informationen kan ibland vara svår att förstå, vilket kan vara frustrerande för patienterna. Sammanfattningsvis är vårdcentralen inte uppskattad av majoriteten av patienterna.
Digital tjänst tillgänglig
Bra geografisk läge
Otrevligt bemötande
Bristande samordning
Oförstårbar information
N/A
*Sammanfattat från Google (73) & Nationell patientenkät (64).

Melvin G.
1 jun, 2025
Har gått till denna mottagning i flera år men har märkt att den på senaste tiden verkligen höjt sin standard! Jättekul att se!
4.5
Ivar H.
1 jun, 2025
Fick gott bemötande av all personal och blev väl omhändertagen