Vi utför i princip alla behandlingar (familjetandvård, barn- och vuxentandvård, estetisk tandvård, tandblekning, implantat, förebyggande tandvård) och tar emot tandvårdsrädda patienter på vår mottagning.
Praktiken är fullt datoriserad, vilket innebär att vi tar röntgen och fotografier digitalt, så att patienten kan få se hur hen ser ut i munnen och känna sig delaktig under behandlingens gång.
Vi...
Vi har avtal gällande avgiftsfri tandvård för barn och unga i Region Västmanland
Han är en proffsig och trevlig tandläkare som även ger tips som jag är väldigt tacksam för. Personalen är också suveräna och alltid vänliga och tillmötesgående. Man kan inte annat än trivas där och all rädsla försvinner. Man känner sig trygg. Bor nu i Västerås men kommer att fortsätta gå hos honom. Hälsning från Malin
Thorleif B.
5 apr, 2021
Reza gjorde ett fenomenalt bra jobb på mina tänder när jag sökte akut. Jag hade fått tungcancerbesked och det var bråttom innan operationen. Han var lätt på handen och mycket tålmodig. Tacksam för allt