Tandhälsan Skellefteå logo
Tandläkare

Tandhälsan Skellefteå

Välkommen till vår trivsamma klinik centralt i Skellefteå, en kort promenad från Stadsparken. Tandläkare Maria Wänstedt Byström med team erbjuder allt ifrån förebyggande tandvård och undersökningar till mer avancerade behandlingar i lugn miljö. Vid behov samarbetar vi med specialist. Vi tar emot patienter i alla åldrar och nya patienter är välkomna! Läs gärna mer om oss på vår webbplats.

Informationen uppdaterades 13:10 - 13 maj, 2025

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Tandhygienistverksamhet, Allmäntandvård, Akutverksamhet, allmäntandvård

Tandhälsan Skellefteå får högt betyg från patienterna, främst för sitt omtänksamma och professionella bemötande. Personalen är kunnig och de flesta känner sig trygga och väl omhändertagna. Kliniken erbjuder snabb service och det är enkelt att boka tid. Däremot finns kritik kring stökigt väntrum och varierande parkeringsmöjligheter. Några upplever att det kan vara svårt att få tider samt att erfarenheterna kan variera.
Omtänksam personal
Varierande upplevelser
Stökigt väntrum
Svårt med parkering
Ont om tider
alla åldrar, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Muntra (145), Hitta (2) & Google (1).

Boka tid direkt

Tandläkarundersökning