Varmt välkommen till tandläkare Anna-Karin Johansson med team!
Ditt behov styr vårt fokus. Vår mottagning är kvalitetsdiplomerad. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg i våra händer. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att du ska få den tandvård som du känner dig i behov av.
Till oss är hela familjen välkommen och vi samarbetar med alla specialistavdelningar i länet....
Varmt välkommen till tandläkare Anna-Karin Johansson med team!
Nya patienter är också välkomna!
AKJ Tandvård i Växjö har enligt många recensioner en mycket vänlig personal och erbjuder högkvalitativ tandvård i en lugn miljö. De är särskilt omtyckta för sin goda service och familjevänliga atmosfär. Å andra sidan finns det några som har haft problem med tidshantering och bokningsfrågor, och enstaka har upplevt höga kostnader och misslyckad tandutdragning.