Vi erbjuder ett brett behandlingspanorama för barn, ungdomar och vuxna. Allmäntandvård, tandhygienist, implantat, oral kirurgi, tandborttagning och tandvårdsrädda.
Sömnapnéskenor, Apnéskenor, snarkskenor och tandreglering med skenor. Vi talar förutom svenska även engelska på mottagningen.
För att du som patient ska få din antiapnéskena till sjukvårdstaxa behöver du ha en remiss med en fastställd diagnos. Detta kan du endast erhålla efter en sömnutredning hos din läkare. Självklart kan vi även lämna ut en antiapnéskena för de som saknar remiss, dock till självkostnadspris.
Höganäskliniken har fått mycket positiv feedback för sitt professionella och trevliga bemötande. Många patienter uppskattar den kompetenta och lyhörda personalen, som även är särskilt bra på att hantera tandvårdsrädda patienter. Kliniken erbjuder snabb och flexibel tidsbokning, och ger bra feedback och uppföljning efter varje besök. Denna klinik passar väl för barn, akut tandvård, och speciellt för tandvårdsrädda personer.
Trygg och lyhörd vård
Bra feedback och uppföljning
Hjälpsam mot tandvårdsrädda
Snabb och flexibel tidsbokning
barn, akut tandvård, tandvårdsrädda
*Sammanfattat från Google (8), Facebook (5) & Hitta (1).