Barnmorskemottagningen Kasernhöjden logo
Barnmorska

Aktuell information

Region Värmland förlänger erbjudandet om gratis HPV-vaccin och självprov för HPV till och med juni 2025. Kvinnor i målgruppen som ännu inte tagit del av erbjudandet uppmanas att boka tid för vaccination på sin närmaste barnmorskemottagning eller vaccinationsmottagning.

Till oss kan du vända dig med frågor i livets olika skeden från tonåring till mogen kvinna. Vi erbjuder stöd och information om till exempel preventivmedel, graviditet, förlossnings-och föräldraförberedelse, abort och sexuellt överförda infektioner. Man kan göra graviditetstest och kvinnor mellan 23 och 64 år erbjuds att ta gynekologiskt cellprov. Vi arbetar med tidsbokad mottagning, kontakta oss gärna och boka en tid.

Informationen uppdaterades 12:20 - 21 maj, 2025

Barnmorskemottagning

Barnmorskemottagningen Kasernhöjden erbjuder en varm och lyhörd miljö med fokus på snabb vård och trevlig personal. Många patienter uppskattar den snabba hjälpen och möjligheten att få akuttider. Däremot finns det några brister såsom mindre lyhörda läkare och problem med laboratoriehantering. Trots det är många nöjda med det bemötande de får.
Fantastisk personal
Snabb hjälp och akuttider
Läkare och sköterskor lyhörda
Otillräcklig information om förseningar
Vissa läkare icke lyhörda
Laboratorium tappar bort prover
kvinnor, tonåringar, graviditet, preventivmedelsrådgivning
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (135), Google (4) & Facebook (1).