Specialistläkarna i Malmö logo
Urolog

Specialistläkarna i Malmö

Hos oss kan du få hjälp med bedömning och behandling inom urologi, mag- och tarmundersökningar, dagkirurgi och Öron-Näsa-Hals (enbart besök hos CPAP-sjuksköterska) inom vårdgarantin. Vårdgaranti innebär att du har rätt att vända dig till en annan vårdgivare med kortare väntetid om den beräknade väntetiden hos din planerade vårdgivare är längre än 3 månader. I sådana fall samordnas din remiss till oss.

Informationen uppdaterades 22:27 - 14 okt, 2024

Här kan du se omdömen som Specialistläkarna i Malmö har fått i Nationella Patientenkäten.

89%

Urologi

Specialistläkarna i Malmö har ofta fått beröm för sina vänliga och kompetenta medarbetare, med många patienter som känner sig väl omhändertagna och trygga under sina besök. Flera har även uppskattat de smärtfria och effektivt genomförda undersökningarna. Det finns dock vissa rapporter om en stressig miljö och brist på empati vid tillfällen. Förseningar vid besök och svårigheter att nå kliniken via telefon är också upplevelser några har delat.
Vänlig och kunnig personal
Brist på empati
Förseningar vid besök
Underbemanning vid telefonkontakt
urologi, mag-tarm undersökningar, dagkirurgi
*Sammanfattat från Google (37).

4.9
Anders H.
17 jun, 2025
Proffsigt bemötande, i tid, kunning och härlig personal. Tack. Anders
4.8
Nikki S.
5 sep, 2021
Jag blev remitterad hit från min vårdcentral och blev kallad till gastroskopi under narkos. Hade varken gjort något av det innan men det var en superbra upplevelse och all personal var trevliga, omtänksamma och väldigt informativa. Jag kände mig trygg och upplevde inget obehag alls under undersökningen. Stort tack till den fina personalen! Kan starkt rekommendera den här mottagningen baserat på min upplevelse.