Kvälls- och helgmottagningen Helsingborg logo

Kvälls- och helgmottagningen Helsingborg

OBS! Endast tidsbeställda besök. Till oss kommer du som behöver vård som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar. Ring oss först så ger vi råd eller bokar in en tid om du behöver det. När vi har stängt kan du ringa 1177 på telefon som svarar på frågor om vård och som kan hänvisa dig rätt – dygnet runt. Vid akut livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 12:55 - 30 apr, 2025

Lördag - Söndag
och helgdagar

Lördag - Söndag
och helgdagar

Akutverksamhet med basåtagande i primärvård, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård

4.8
Per-Olof R.
30 nov, 2024
Stort TACK till Läkaren Camilla Milton med kollegor för all hjälp när jag kom in akut med mitt öga.
Anna S.
19 mar, 2023
Jag vill bara tacka för ett bra bemötande och att ni lyckades fixa en tid till min pappa trots hög belastning. Ni gör ett kanonjobb!