Till oss kommer du regelbundet för att undersöka dina tänder. Du får råd och hjälp för att slippa problem i framtiden. Vi hjälper dig också när du har akuta problem som tandvärk eller en tand som har gått sönder. När det behövs får du hjälp med att laga eller ta bort en tand.
Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Efter...
Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Efter ordinarie öppettider/telefontider finns det vidarekoppling till mobiltelefon.
Pequrio AB i Malmö erbjuder en professionell och modern tandvårdsklinik med vänlig och kunnig personal. Flera patienter uppskattar den lugna miljön och den moderna tekniken som används vid behandlingar. Kliniken får övervägande positiva omdömen för sitt omhändertagande och de flesta känner sig trygga under besök. Dock finns det några patienter som upplevt inkonsekventa behandlingar.
Professionell och omhändertagande
Hög tillit och trygga behandlingar
Bra omhändertagande av tänderna
Trevliga och professionella tandläkare
Lugn och behaglig miljö
Inte alltid bra upplevelse
Brist på konsekvens i vård
Moderna metoder och utrustning
allmän tandvård, moderna behandlingar
*Sammanfattat från Google (13).
Boka tid direkt
Malmö Tandläkarcenter