Rehabiliteringsmedicinavdelning Ängelholm logo
Rehabiliteringsverksamhet

Rehabiliteringsmedicinavdelning Ängelholm

Till oss kommer du för att rehabiliteras för en funktionsnedsättning som du har fått efter till exempel stroke eller annan neurologisk sjukdom, amputation eller covid-19. Hos oss får du vanligtvis rehabilitering mellan tre till fem veckor.

Aktuell information

Rehabavdelning 41 Ängelholm kommer vara stängd under veckorna 28-31 med begränsad kapacitet veckan innan, och kan därför inte ta emot patienter under dessa veckor. Vi har läkare i tjänst under de stängda veckorna och bedömer remisser fortlöpande. Vi välkomnar alltså remisser under de stängda veckorna! Vi återkopplar med remissvar som vanligt och patienter som bedöms vara kandidater till vår avdelning sätts upp på vår väntelista, och vår koordinator återkommer med datum för övertag. Inremittenten rekommenderas att vårdplanera patienterna under tiden.

Informationen uppdaterades 09:21 - 10 jun, 2025

Besökstider