Tyvärr har vi på denna klinik ingen möjlighet att ta emot vuxna patienter utan frisktandvårdsavtal. Vi rekommenderar därför dig som vuxen patient utan frisktandvårdsavtal att uppsöka en privat tandläkare.Vid frågor om ditt frisktandvårdsavtal, logga in på 1177.se och klicka på "Har du frågor om ditt frisktandvårdsavtal?" Vid akuta besvär, ring 1177.
Folktandvården Sollefteå har ett vänligt och professionellt team som ger snabb och effektiv akutvård, särskilt för barn. Atmosfären är trevlig och personalen är omhändertagande. Vissa patienter har rapporterat kommunikationsproblem och att tandproblem återkommer, särskilt vid omläggningar. Kliniken är begränsad för vuxna utan frisktandvårdsavtal.
Vänlig personal
Professionellt bemötande
Begränsade för vuxna utan frisktandvård
Snabb akutvård
Lämplig för barn
Trevlig atmosfär
Dålig kommunikation vid omläggning
Tandproblem återkom
barn, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (7), Hitta (2) & Vården (2).
Khrystyna P.
6 sep, 2022
O am from Ukraine. I get help in this clinic.. personall very polite and professional dantist. Want to say big thanks for Yr help with my tooth)). Tusen tack)
kent t.
16 jul, 2021