Folktandvården Matfors logo
Tandläkare

Folktandvården Matfors

Tyvärr har vi på denna klinik ingen möjlighet att ta emot vuxna patienter utan frisktandvårdsavtal. Vi rekommenderar därför dig som vuxen patient utan frisktandvårdsavtal att uppsöka en privat tandläkare. För mer information om Akuttandvård, se under rubriken "Det här kan du få hjälp med".

Informationen uppdaterades 13:21 - 2 jun, 2025

Tisdag - Fredag
Måndag

Akutverksamhet, allmäntandvård, Allmäntandvård, Tandhygienistverksamhet

Många patienter lovordar Folktandvården Matfors för deras vänliga och kunniga personal samt hur väl de hanterar tandläkarskräck. Speciellt uppskattat är deras bemötande under akuttider, även om kostnaden kan vara hög. Kliniken är mest lämplig för akut tandvård och patienter med tandläkarskräck.
Kunnig och professionell
Hanterar tandläkarskräck väl
Effektiv akuttandvård
Dyra akuttider
Endast för frisktandvårdsavtal
akut tandvård, patienter med tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (12) & Vården (1).

4.6
Carin S.
3 mar, 2024
Fick en akuttid nu under helgen då en tand gått sönder helt och jag fått inflammation i hela kinden. Fantastiskt bemötande. Jag har en fruktansvärd skräck och drar mig för att gå..den här tandläkaren kom ut till bilen och mötte upp mig och han lät mig bestämma helt takten på allt som skedde. Det kanske var inbillade känsla av kontroll men det fungerade. Jag är så glad och lycklig nu. Även om tanden är borta och man börjar få ont om dem så var det helt klart värt besöket där. Ni som har tandläkare i matfors ni är lyckligt lottade.
4.3
Göran