Malmö Limhamn, Folktandvården Skåne AB logo
Tandläkare

Malmö Limhamn, Folktandvården Skåne AB

Till oss kommer du regelbundet för att undersöka dina tänder. Du får råd och hjälp för att slippa problem i framtiden. Vi hjälper dig också när du har akuta problem som tandvärk eller en tand som har gått sönder. När det behövs får du hjälp med att laga eller ta bort en tand. Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.
Malmö Limhamn, Folktandvården Skåne AB

Sommaröppettider vecka 25-35: Måndag: 0730-1700 Tisdag-torsdag: 0730-1600 Fredag: 0730-1500 Undantag vecka 28: Måndag: 0730-1500 Tisdag-Torsdag: 0730-1600 Fredag: 0730-1500

Informationen uppdaterades 10:22 - 19 maj, 2025

Onsdag - Torsdag
Måndag - Tisdag

Onsdag - Torsdag
Måndag - Tisdag

Allmäntandvård

Stämningen på Folktandvården Malmö Limhamn är överlag positiv med flera som uppskattar det professionella och trevliga bemötandet. Snabb tidsbokning och god akutvård nämns också som starka punkter. Dock upplever många att receptionen ger dåligt bemötande och att kundavtal inte alltid uppfyller förväntningarna, vilket är en återkommande kritik. Några uttrycker missnöje med hur kliniken hanterar avbokningar och empatisk förståelse.
Professionella och trevliga
Bristande empati
Problem med avbokningar
Informativ och noggrann
Bra akutvård
akut tandvård, barn, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (17) & Hitta (1).

Boka tid direkt

Malmö Tandläkarcenter