Malmö Bunkeflo, Folktandvården Skåne AB logo
Tandläkare

Malmö Bunkeflo, Folktandvården Skåne AB

Till oss kommer du regelbundet för att undersöka dina tänder. Du får råd och hjälp för att slippa problem i framtiden. Vi hjälper dig också när du har akuta problem som tandvärk eller en tand som har gått sönder. När det behövs får du hjälp med att laga eller ta bort en tand. Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Informationen uppdaterades 12:22 - 5 feb, 2025

Torsdag
Tisdag - Onsdag
Måndag

Allmäntandvård

Denna klinik erbjuder ett bra bemötande och trevlig personal som är kunnig och professionell. De är särskilt bra på att hantera akuta tandproblem och deras behandlingar är effektiva. Dock har flera patienter påpekat dyra överraskningskostnader och vissa brister i information efter behandling. En del upplever också språkproblem och en otrevlig attityd från personalen.
Kunnig och trevlig personal
Bra mottagning
Knappt med information
Språkproblem
Otrevlig personal
regelbundna besök, akuta tandproblem, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (7), Vården (2) & Reco (1).

1.3
Sonja K.
10 okt, 2023
Hej, jag har varit i Bunkeflostrand kliniken och blev lurad( fick betala för nåt jag aldrig bokade eller fick veta om innan jag fick kvittot) Pratade med kliniken chef men hon bara svarade att kliniken kan inte återbetala nåt för att det är som de gör ( även om man beställde bara tandsten borttagning i praktik denna klinik kan hälla på varsomhelst de hittar på utan att informera patienten och sen du far kvitto som en överraskning) Skulle aldrig rekommendera nån att gå dit . Otrevlig personal som lurar patienter!!
1.5
Manfred M.
18 jul, 2023
Svårt med språket och ger knapphändig info om vad man ska göra efter avslutad behandling. Får mer uppläxningar än råd.

Boka tid direkt

Tandis