Till oss kommer du regelbundet för att undersöka dina tänder. Du får råd och hjälp för att slippa problem i framtiden. Vi hjälper dig också när du har akuta problem som tandvärk eller en tand som har gått sönder. När det behövs får du hjälp med att laga eller ta bort en tand.
Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.
Denna klinik erbjuder ett bra bemötande och trevlig personal som är kunnig och professionell. De är särskilt bra på att hantera akuta tandproblem och deras behandlingar är effektiva. Dock har flera patienter påpekat dyra överraskningskostnader och vissa brister i information efter behandling. En del upplever också språkproblem och en otrevlig attityd från personalen.