Folktandvården Säffle logo
Tandläkare

Folktandvården Säffle

På Folktandvården Säffle tar vi emot både barn och vuxna och vi erbjuder både Frisktandvård, tandvård till fast pris, och tandvård som du betalar per besök. Om du behöver tolk - kontakta oss i förväg så ordnar vi det. Vi har även handikappanpassat rum och extra breda dörrar för dig som är rullstolsburen. Klinikchef: Linda Overton-Fox

Informationen uppdaterades 12:05 - 30 apr, 2025

Allmäntandvård, Pedodonti

Recensionerna av Folktandvården Säffle visar att många patienter är nöjda med den duktiga personalen och det bra bemötandet. Många känner sig trygga och tycker att kommunikationen med personalen är bra. Kliniken är också tillgänglig och tillmötesgående samt handikappanpassad. Några patienter upplever dock väntetid och enstaka har klagat på ljudnivån i lokalen.
Duktig personal
Väntetid
Handikappanpassat
Ljudnivå i lokalen
barn, vuxna, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (4) & Vården (1).

1 omdöme
Lucienne C.
12 okt, 2019
Very friendly and trustfull dentist. Good explanation in every step of the treatment.That is very important when you are very afraid of the dentist, like me. This tandklinik is perfumefree.

Boka tid direkt

Konsultation tandimplantat - för dig över 19 år