Utanför telefontiden kan du ringa 1177 för råd om vård.
Vi arbetar med att bedöma, utreda och behandla psykisk ohälsa. Ett vanligt sätt att komma i kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin är att någon i familjen själv ringer till rådgivningen eller lämnar egen vårdbegäran via 1177. Ibland kan ett samtal med rådgivning per telefon vara ett tillräckligt stöd. Vi har inget remisstvång.
För egen vårdbegäran, använd e-tjänsterna genom att logga in på 1177.se. Barn- och ungdomspsykiatrin är till för barn och ungdomar 0-17 år och deras familjer.
För egen vårdbegäran, använd e-tjänsterna genom att logga in på 1177.se.