Folktandvården Tingvalla logo
Tandläkare

Folktandvården Tingvalla

Under sommaren har Folktandvården Tingvalla något justerade öppettider mellan v.25-32, vi har då öppet kl.08:00-16:00.

Centralt i Karlstad hittar du Folktandvården Tingvalla. På Folktandvården Tingvalla tar vi emot både barn och vuxna och vi erbjuder både Frisktandvård, tandvård till fast pris, och tandvård som du betalar per besök. Om du behöver tolk - kontakta oss i förväg så ordnar vi det. Folktandvården Tingvalla är en av våra större kliniker och på samma adress hittar du också Tandregleringskliniken och Klaralab, folktandvårdens egna tandtekniska laboratorium. Klinikchef: Ann-Christin Jonsson

Informationen uppdaterades 11:44 - 2 jun, 2025

Pedodonti, Allmäntandvård

Folktandvården Tingvalla i Karlstad får mycket beröm för sin omsorgsfulla personal och effektiva hantering av akut tandvård. Många uppskattar det goda bemötandet och hur kliniken hanterar tandvårdsrädsla. De flesta nämner enkel bokning och noggranna undersökningar som stora fördelar. Dock finns en del kritik kring höga kostnader och potentiella faktureringsproblem. Kliniken passar både barn och vuxna, inklusive de som behöver akut vård eller tandreglering.
Omtänksam personal
Noggrann undersökning
Snabb akuttandvård
Dyra kostnader för pensionärer
Prissättning kan vara utmanande
barn, vuxna, akut tandvård, tandreglering, rädslor för tandvård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (5) & Hitta (4).

Boka tid direkt

Tandcentrum Karlstad