Sjukgymnastik/fysioterapimottagning specialiserad på ortopedi. Jag arbetar med såväl Undersökning, behandling som rehabilitering.
Ex. på symtomområden: Ryggskott, nackspärr, diskbråck, ischias, rehabilitering/träning vid artros, efter protes- samt impingmentoperationer, frakturer, knäskador, mm.mm.
Svarar i telefon i mån av tid på våra öppettider. Möjlighet att lämna meddelande på vår telefonsvarare som vi avlyssnar regelbundet, alternativt på mejl: Lena@uppsalarehabfysioterapi.se
Avtal med Region Uppsala så frikort gäller hos mig.
Tidsbokning och övrig information finns på hemsidan: www.uppsalarehabfysioterapi.se
Välkommen att boka tid!
Denna klinik får mycket höga betyg för sin kunskap och bemötande. Fysioterapeuterna erbjuder effektiva övningar och snabb smärtlindring. Patienter uppskattar att personalen är noggrann och inlyssnande. Dock finns vissa klagomål kring strikta avbokningsregler. Sammanfattningsvis är kliniken ett bra val för personer med ortopediska problem eller som behöver rehab efter operation.
Bra bemötande
Effektiva övningar
Snabb smärtlindring
Noggrann behandling
Inlyssnande och trevlig
Strikt avbokningspolicy
Kommunikationsbrist vid avbokning
ortopediska problem, rygg- och nacksmärtor, operationseftervård
*Sammanfattat från Google (28), Hitta (2), Vården (2) & Facebook (1).
3.6
Nils S.
6 apr, 2025
Mycket kompetent fysioterapeut, lätt att boka tid på hemsidan!
Karin K.
14 mar, 2025
Det otrevligaste och mest oproffsiga bemötandet jag någonsin fått.