Vi erbjuder allmäntandvård till vuxna. Kliniken är utrustad för korta besök som undersökning och enklare behandlingar och vänder sig därmed till dig som är över 18 år och inte upplever några större problem i munnen.
Vårt team består av tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Du träffar den som är bäst på ditt aktuella vårdbehov och vi har ett nära samarbete med kringliggande kliniker och specialister för större behov.
Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.
Verksamhetschef:
Michael Robinsson
Arbetsledare:
Annette Jeppesen
Kliniken levererar bra vård och vänlig service. De erbjuder snabba akuttider och kompetent personal. Dock har flera patienter uttryckt missnöje över dyra extrakostnader och återkommande ombokningar. Kommunikationen om kostnader kan förbättras. Trots vissa administrativa problem är vården på plats högkvalitativ.
Snabb akuttid
Noggrann och kompetent personal
Vänligt bemötande
Dyra rådgivningsavgifter
Flera ombokningar
Lätt att boka tid
Bristande kommunikation om kostnader
vuxna, allmäntandvård
*Sammanfattat från Google (20).
3.3
1 omdöme
3.3
Ani V.
28 jan, 2025
Fick tyvärr inte så bra bemötande på telefonen. Personen verkade vara väldigt obrydd och en tandhygienist jag var hos var så hårdhänt att jag hade ont i tandköttet 2 dagar efter besöket
Boka tid direkt
Tandestetik Stockholm