Specialisttandvård endodonti logo
Tandläkare

Specialisttandvård endodonti

Avvikande öppettider kan förekomma under sommaren, mer information på telefonsvarare.

Vi hjälper patienter som behöver diagnostik, behandling och förebyggande av sjukdom i tandens pulpa och angränsande käkben, t.ex. rotfyllningar och tandsmärta. Vi utför: infektions-, och smärtutredningar , kanalsökning, rensning och rotfyllning av svårbehandlade tänder, rotspetsoperationer. Kanikens specialistcentrum tar emot patienter efter remiss. Förutom behandling arbetar vi med forskning och utveckling inom bland annat laser, telemedicin och utbildning av nya specialister. Vi arbetar över gränserna inom folktandvården, vilket ger dig som patient tillgång till en stor erfarenhet och kompetens. På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig. Verksamhetschef: Claes Svensson Arbetsledare: Carina Forsberg

Informationen uppdaterades 13:21 - 5 jun, 2025

ej helgdag

ej helgdag

Endodonti

Kliniken har fått mycket lovord för deras vänliga och kompetenta personal. Patienterna upplever den tandvård som erbjuds som empatisk och professionell, med ett tydligt fokus på att göra patienter trygga. Särskilt patienter med tandläkarskräck pratar väl om deras förstående bemötande. Det finns ett starkt intryck av att kliniken gör sitt yttersta för att ge tydlig information och skapa en inbjudande atmosfär, vilket gör att de flesta patienter känner sig lättade och nöjda efter sina besök. Ingen nämner några större nackdelar.
Empatisk och förstående behandlare
Utmärkt professionellt team
Helhetsintryck av trygghet
God hantering av tandläkarskräck
Klart och tydligt bemötande
akut tandvård, rotfyllningar, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (21).

Boka tid direkt

Smile Skövde