Folktandvården Västertorg logo
Tandläkare

Folktandvården Västertorg

Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna och utför alltifrån undersökningar och förebyggande vård till avancerade behandlingar. Vårt team består av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och ibland även specialister. Du träffar den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov. Vi har ett nära samarbete med specialister och även erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda. På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig. Parkering finns utanför kliniken Vi utför apnébettskenor
Du som har genomgått en sömnutredning och fått en remiss kan kontakta oss via E-tjänsten ovan eller ringa oss. Du som har fått en remiss för apnébettskena från sjukvården och vill utreda om du kan få skenan utförd till samma kostnad som övrig sjukvård, behöver kontakta oss och skicka in din remiss. Folktandvården skickar in en förhandsbedömning till Region Uppsalas Hälso- och sjukvårdsavdelning för bedömning som ser över ärendet och lämnar besked med sitt beslut till kliniken. Därefter återkopplar kliniken till dig som patient med besked och eventuellt bokad tid. Avslås prövningen/ansökan kan tandvården ändå framställa en skena men då betalar du själv skenan enligt respektive mottagnings prislista. Du som önskar få en apnébettskena framställd men saknar remiss, kan också kontakta oss för en undersökning samt kostnadsförslag. Apnébettskena kan också benämnas som snarkskena, sömnapnéskena, sömntandställning och obstruktiv sömnapnéskena. Verksamhetschef: Linda Kåkemyhr Arbetsledare: Mari Domberg

Informationen uppdaterades 07:09 - 6 maj, 2025

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Torsdag
Måndag - Onsdag

Allmäntandvård, Akutverksamhet, allmäntandvård, Tandhygienistverksamhet

Folktandvården Västertorg får många lovord för sin noggranna och trevliga personal. Besökare uppskattar också de snabba och smidiga behandlingarna, samt hjälpsamhet och bra akutvård. Det trevliga bemötandet, tillsammans med professionell och säker vård, lyfts fram av flertalet patienter. Några tycker dock att priserna är högre jämfört med andra kliniker och att extratjänster ibland utförs utan tydlig kommunikation. Långa väntetider och otrevlig kassapersonal har också nämnts av enstaka besökare.
Noggranna och trevliga
Otydlighet om extratjänster
Lång väntetid
Otrevlig kassapersonal
barn, akut tandvård, tandvårdsrädda
*Sammanfattat från Google (19) & Vården (1).

Bidaa K.
12 nov, 2024
Jag har opererat bort två visdomstand på samma dag båda under och över käken av bästa tandläkaren Rusoul , Hon berättade hela tiden vad hon gjorde , jag kände mig i trygga händer även assistenten som var med var väldigt professionell och trevlig.. Alla är supertrevliga och rekommenderar varmt.
Lotta K.
3 nov, 2023
Fick en tid av tandhygienisten till Rusoul Yousif för att laga en tand. Väldigt professionellt, smärtfritt (förutom bedövningen som alltid känns) och fint fixat av Rusoul och Nina. Tack

Boka tid direkt

Smile Täby