Neurologmottagningen Kalix sjukhus erbjuder neurologisk vård och behandling för dig som bor inom vårt upptagningsområde Östra Norrbotten (Övertorneå, Överkalix, Haparanda och Kalix). För att kunna erbjuda dig bästa möjliga vård har vi ett samarbete med andra vårdinstanser, samt neurologmottagningen Sunderby Sjukhus och Norrlands Universitetssjukhus i Umeå.
Kalix sjukhus neurologmottagning får beröm för sin välstrukturerade miljö där det är lätt att navigera, vilket många patienter uppskattar. Personalen anses ofta vara hjälpsam och kompetent. Dock uttrycker några patienter oro över bristande lyhördhet och bemötande, särskilt i akuta situationer. Vissa anser också att förbättringar krävs för att hantera kroniska sjukdomar bättre. Sammantaget erbjuder sjukhuset en bra vårdmiljö med potential för förbättringar i vissa områden.