Neurologmottagnings sjukhus logo
Neurolog

Neurologmottagnings sjukhus

På Neurologmottagningen tar vi emot dig som har en komplicerad kronisk neurologisk sjukdom och som är i behov av sjukhusets multidisciplinära kompetens. För att underlätta för dig arbetar vi för kontinuitet, med målet att du ska träffa samma läkare och sjuksköterskor varje gång du kommer till oss. Vi arbetar i team runt diagnosgrupperna neuroinflammation (t.ex. MS), epilepsi och rörelsesjukdomar...
Neurologmottagnings sjukhus

För att underlätta för dig arbetar vi för kontinuitet, med målet att du ska träffa samma läkare och sjuksköterskor varje gång du kommer till oss. Vi arbetar i team runt diagnosgrupperna neuroinflammation (t.ex. MS), epilepsi och rörelsesjukdomar (t.ex. Parkinsons sjukdom), i enlighet med Socialstyrelsens Nationella riktlinjer.

Vi omhändertar även patienter inom vårdvalsområdet specialiserad neurologi.

Hos oss finns personal med lång erfarenhet av neurologiska sjukdomar: neurologer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator, neuropsykolog och sekreterare.
Vi bedriver specialiserade utredningar av neurologiska symtom, som exempelvis inkluderar radiologiska undersökningar, neurofysiologiska undersökningar och provtagning från ryggmärgsvätskan.

Informationen uppdaterades 02:06 - 24 maj, 2025

+4681235#### Visa nummer