Specialisttandvård Gävle Sjukhus logo
Tandläkare

Specialisttandvård Gävle Sjukhus

Vi erbjuder specialisttandvård inom specialiteterna - käkkirurgi - tandlossningssjukdomar (parodontologi) - protetik - rotbehandlingar (endodonti) - röntgen - bettfysiologi. För att komma till specialisttandvården behövs en remiss. Det är din tandläkare som kan skicka remiss till oss.
Specialisttandvård Gävle Sjukhus

Vi erbjuder specialisttandvård inom specialiteterna
- käkkirurgi
- bettfysiologi.

Informationen uppdaterades 07:26 - 15 feb, 2024

Tisdag - Fredag
Måndag

Odontologisk radiologi, Käkkirurgi, Endodonti, Bettfysiologi, Oral protetik, Parodontologi, Akutverksamhet vid sjukhus, käkkirurgi

Kliniken erbjuder professionell och vänlig service med särskilt fokus på specialisttandvård. Personalen är uppskattad för sitt trevliga bemötande och kompetens. Bedövningen under behandlingar fungerar mycket bra och patienterna känner sig väl omhändertagna. Nackdelarna inkluderar att akutfall inte accepteras direkt och att det kan förekomma lång väntetid för remiss. Passar bäst för de som behöver specialistbehandlingar.
Trevlig personal
Professionellt bemötande
Duktiga och lyhörda
Tacksam patient
Effektiv bedövning
Accepterar inte akutfall
Lång väntetid
käkkirurgi, tandlossningssjukdomar, protetik, rotbehandlingar
*Sammanfattat från Google (9) & Vården (1).

3.8
1.5
Line B.
14 apr, 2025
Jag blir så dåligt bemött av alla på Specialisttandvården Gävle Sjukhus och känns inte som att jag tas på allvar med mina problem .. otrevliga som ringer upp och jag har sån extrem oral lichen planus och smärta som jag har gått med i lite över ett år och får aldrig någon bra behandling!! Lider av smärta så kan ej äta längre och när jag ska bli uppringd så blir jag aldrig det .. blir så oerhört besviken för känns inte som att jag får någon hjälp !!
Jan E.
28 feb, 2025
Otroligt positiv upplevelse på sjukhustandvården. Ett stort fång rosor.

Boka tid direkt

Akut tandvård