Folktandvården Bollnäs logo
Tandläkare

Folktandvården Bollnäs

Folktandvården erbjuder hälsofrämjande tandvård med undersökningar, förebyggande tandvård och avancerade behandlingar. Du får tandvård och blir kallad till oss anpassat efter hur din mun mår. Hos oss har du även möjlighet att teckna ett Frisktandvårdsavtal, tandvård till ett fast pris. Vid akuta besvär, tandskador, svår blödning eller om du råkat ut för en olycka när kliniken är stängd, kontakta...
Folktandvården Bollnäs

Vid akuta besvär, tandskador, svår blödning eller om du råkat ut för en olycka när kliniken är stängd, kontakta 1177.

Informationen uppdaterades 08:45 - 8 feb, 2024

Allmäntandvård

Folktandvården Bollnäs får mycket beröm för sitt trevliga bemötande och sin professionella personal. Många patienter uppskattar att kliniken hjälper mot tandläkarskräck och erbjuder snabb service vid akutbesök. Samtidigt finns det kritik om oregelbundna akuttider, höga kostnader och protesproblem.
Trevligt bemötande
Dyrt
Snabba akutbesök
Protesproblem
akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (7) & Hitta (4).

Boka tid direkt

Akut tandvård