Urologimottagning logo
Urolog

Urologimottagning

Denna mottagning tillhör Södra Älvsborgs Sjukhus. Till oss kommer du som har problem som kan vara kopplade till urinvägarna. Våra vanligaste undersökningar är ultraljudsundersökning av prostata och cystoskopi som är en undersökning av urinblåsan. På vår mottagning finns specifika sjuksköterskemottagningar för prostata- och blåscancer och erektionsproblem. Vi har även uroterapeuter.

Informationen uppdaterades 12:35 - 26 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Urologimottagning har fått i Nationella Patientenkäten.

87%

Sjuksköterska
Tidbokning

Kirurgi, Urologi

Kliniken erbjuder ett professionellt och vänligt bemötande med kompetent och trevlig personal. Många värdesätter deras förmåga att hantera nervositet inför procedurer. Vissa har dock upplevt bristande noggrannhet i journalhantering och en ovilja att undersöka sjukdomsorsaker mer ingående. Några har påpekat att kliniken inte tar kort, och att de inte är anslutna till 1177:s journaltjänster.
Professionellt bemötande
Ovillig att hitta orsaker
Tar inte kort
Inte ansluten till 1177
prostataproblem, steriliseringsprocedurer
*Sammanfattat från Google (11).