mental health

Psykiatrisk vårdavdelning Hudiksvall

Den psykiatriska slutenvården ger vård och behandling till personer som behöver akut och intensiv psykiatrisk vård dygnet runt under en kortare period. Hur kommer du till oss? När läkare på psykiatriska mottagningar eller jourläkare bedömer att du har behov av specialistpsykiatrisk vård på avdelning blir du inskriven. Läkaren ska informera dig om syftet med inläggningen och en planering för...

Hur kommer du till oss?
När läkare på psykiatriska mottagningar eller jourläkare bedömer att du har behov av specialistpsykiatrisk vård på avdelning blir du inskriven. Läkaren ska informera dig om syftet med inläggningen och en planering för första dygnet görs tillsammans med dig.

Informationen uppdaterades 07:12 - 9 apr, 2024

Besökstider

Måndag - Söndag

Sjukhus (BT), Psykiatri, vuxna

1.3
1.5
Mica R.
26 jul, 2024
Otroligt dåligt ställe att hamna på. Jag hade inte ens toalettpapper på mitt rum och bad om det. Då sa den som jobbade där att hon skulle leta det. Fick till slut en så stor rulle som de typ har på köpcentrums toalett. Fick ha den på golvet. Kändes förnedrande.
Marre T.
1 jun, 2024