Vi är en tillgänglig och trygg vårdcentral som erbjuder god vård genom hela livet
Förutom familjeläkare och distriktssköterskor kan du träffa våra barnmorskor, barnavårdscentral, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator.
På vår mottagningen finns eget laboratorium, livsstilsmottagning och kostnadsfri blodtrycksmätning i egenvårdsrummet.
Verksamhetschef Carina Larsson
Mottagningen är känd för trevligt bemötande men har återkommande problem med att boka tid och dålig läkarservice. Även om personal som sjukgymnaster och laboratoriet är uppskattade, finns kritik mot läkarnas arbetsmetoder och brist på kommunikation. Flera patienter har varit frustrerade över brist på ordentlig uppföljning, och vissa har haft komplikationer på grund av medicineringsfel. Även om deras snabba hantering av akuta fall är anmärkningsvärd, finns det bättre alternativ för dem som söker regelbunden vård.