Sala Väsby Familjeläkarmottagning, Sala Väsby Närvården logo
Allmänläkare / Husläkare

Sala Väsby Familjeläkarmottagning, Sala Väsby Närvården

SOMMARINFO: Under perioden 11 juni-17 augusti är vår drop-in mottagning stängd. Behöver du komma i kontakt med oss under denna tid är du välkommen att ringa oss på 0224-584 00. Ni kan även nå oss via 1177 och chatten - 1177 direkt Västmanland.

Hos oss finner du en samlad kompetens som är beredd att ta emot dig. Vi är en komplett vårdcentral med fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, dietist, diabetessköterska, sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska, BVC-sköterska, barnmorska, medicinsk sekreterare och läkare. Vi har ett nära samarbete med Sala sjukhus och dess funktioner så som bland annat röntgenavdelningen. Vi har mottagning inom astma/KOL, diabetes, inkontinens, minnesstörning, sömnstörning, mindfulness och tobaksavväjning. Vi samverkar med Hälsocenter som finns i anslutning till våra lokaler för kostnadsfria råd och stöd gällande livsstil. Hos oss får du även hjälp med vaccinationer, cellprovtagning, samtalsstöd. Vi har även en mottagning i Västerfärnebo där det finns distriktssköterska, speciella öppettider gäller vid denna mottagning Behöver du boka tid eller vill du chatta med sjuksköterska gör du det via 1177.se Behöver du endast rådgivning, gå in på 1177.se eller ring 1177. Verksamhetschef: Louise Berggren

Informationen uppdaterades 08:47 - 11 jun, 2025

Allmänmedicin

4.5
1 omdöme
4.5
Anne - christine J.
31 aug, 2024
Mycket kompetent, lyhörd och ödmjuk personal, rekommenderar starkt denna vårdcentral

Boka tid direkt