Achima Care Sala Familjeläkarmottagning logo
Allmänläkare / Husläkare

Achima Care Sala Familjeläkarmottagning

Hos oss finner du en samlad kompetens som består av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Ringer du oss svarar våra distrikts/sjuksköterskor. De kan hjälpa dig att boka tid för besök eller ge dig råd. Gynekologiskt cellprov lämnas vid Sala Väsby VC Lasarettsgatan 1.

Informationen uppdaterades 04:30 - 22 maj, 2025

Allmänmedicin

Achima Care Sala vårdcentral erbjuder främst snabb och bra kontakt med trevlig personal enligt flertalet patienter. Dock är många kritiska till läkarbemötandet och brist på kontinuitet i vårdprocessen. För primärvård och barn är det rekommenderat, men mer komplexa behov kan kräva andra alternativ. Lokalerna upplevs ljusa och inbjudande.
Trevligt bemötande
Brist på kontinuitet
Bra för barn
Journalfel
barn, primärvård
*Sammanfattat från Google (28).

Boka tid direkt