Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning (allmänpsykiatri) som tar emot patienter över 18 år för utredning och behandling av neuropsykiatrisk problematik. Vi erbjuder såväl individuell behandling som gruppbehandling. Besöken kan ske både fysiskt på mottagningen eller vara digitala vårdmöten.
På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, fysioterapeut, arbetsterapeut, rehabkoordinator, skötare och vårdadministratörer. Vi arbetar teambaserat med bedömning, utredning, behandlings- och rehabiliteringsinsatser.
På 1177 erbjuder vi flera e-tjänster, till exempel av- och omboka tid, förnya recept, begära intyg och kontakta oss. Du behöver bank-ID eller FREJA eID för att logga in.
När vi har avslutat din behandling övertar som regel vårdcentralen ansvaret för din eventuellt fortsatta vård.
Den läkaren jag träffade var otrevlig. Fick inget trevligt bemötande heller.
Ida J.
15 aug, 2024
Inför mina besök är det aldrig någon som har läst min journal. Då jag haft besvär med ätstörningar tidigare i livet har jag bett om att inte få ta del av min vikt vid vägning. Flertalet gånger har de olika sjuksköterskor ändå berättar resultatet av vägningen för mig.
För att komma i kontakt med stället via telefon är nästan omöjligt. Jag fick ta ledigt från jobbet för att ta en hyrbil för att åka till ryhov för att ställa EN fråga, som jag dessutom inte fick svar på.