Välkommen till din tandläkare på Östermalm! Kliniken ligger på Artillerigatan 93. Vi tar hand om både barn och vuxna och erbjuder allt från undersökningar och allmäntandvård till mer avancerade behandlingar och estetisk tandvård.
Om du är i behov av akut tandvård erbjuder vår klinik på Artillerigatan tider för både vuxna och barn. Dörr i dörr ligger vår specialistklinik för barn och ungdomar samt narkosverksamhet.
På Mina sidor kan du enkelt boka om eller avboka ditt besök samt lägga till dina barn och följa deras tandvårdsbesök. Vi är även anslutna till både Klarna och Försäkringskassan.
Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 40 kliniker runt om i landet. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker och en narkosverksamhet.
Kliniken på Artillerigatan får höga betyg för sitt trevliga och professionella bemötande. De är särskilt bra med barn och har en snabb och smidig service. Personalen är vänlig och tillmötesgående, och det finns inget försök att sälja onödiga behandlingar. Dock har några recensenter upplevt problem vid bokning och menar att kliniken är något dyrare än andra alternativ. Några har också klagat på lång svarstid.
Bra bemötande
Kommunikationsproblem vid bokningar
Dyrare än andra
Lång svarstid
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (26) & Facebook (1).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Bra bemötande
Kommunikationsproblem vid bokningar
Dyrare än andra
Lång svarstid
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (26) & Facebook (1).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!