Välkommen till Mottagning Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Här är du som patient i fokus och vi utreder och behandlar både godartad knöl i bröstet och bröstcancer. Vi är ett komplett centrum och erbjuder dig all vår samlade kompetens kring knöl i bröstet. Har du fått en tid till mammografi för screening/hälsokontroll på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och önskar boka om din tid, kontakta Mammografi Bröstcentrum Solna, tel 08-123 756 12. Se även länk nedan under Relaterade mottagningar.
Operationen var bra!
Men efter varit ren cirkus.
Det finns ingen kommunikation mellan Bröstmottagning och Mammografi. Separata!
Man får ringa och tjata om tid. När man får tid blir man avbokad via ngn app dagen innan. Det skrivs i journal att man är oengagerad för att det ska räddas egna rykten.
I början var jag i förnekelse o shock, mest nöjd. Nu är jag i shock över hur uselt man blir bemött vid mista kritik. Ingen självinsikt över hur dåligt organisationen fungerar. Bättre att stoppa huvudet i sanden.
Det är inte dåligt, det är under all kritik! Lyssna på era patienter!
Maria D.
3 jan, 2022
För ganska precis ett år sedan hittade jag en knöl i mitt bröst. Fick en akuttid dagen efter remiss inkommit från min vc. All personal jag träffat under min ”cancerresa” har haft ett fantastiskt och proffsigt bemötande från dag ett. Läkare, ssk och usk, alla har varit fantastiska hela vägen, jag har blivit lyssnad på, peppad, tröstad ja allt jag behövt.