mental health

Avdelning 24 Bedömningsmottagningen Psykiatri Varberg

Avdelning 24 stänger fredagen den 13 juni klockan 13:00 och öppnar igen måndagen den 11 augusti från klockan 10:00. Planerade inläggningar kommer ske på Piva Varberg respektive Halmstad under denna period. Vid frågor, kontakta psykiatriska akutmottagningen i Varberg.

Välkommen till bedömningsmottagningen på avdelning 24. Vi tar emot dig som har behov av planerad inläggning efter remiss från socialtjänsten eller annan vårdgivare. Vi samarbetar med kommunernas socialtjänst som färdigställt en planering för dig med missbruk och/eller beroendeproblematik och som är i behov av abstinensobservation, abstinensbehandling och/eller avgiftning inför vidare vård på behandlingshem.

Informationen uppdaterades 12:08 - 16 jun, 2025

+4634058#### Visa nummer

Torsdag
Bokade besök
Tisdag
Bokade besök

Beroendevård, Läkemedelsberoendevård, Narkomanisjukvård, Alkoholsjukvård, Psykiatri, vuxna

Boka tid direkt

Liroma Kliniken
Medicinsk rådgivning av specialistläkare inom psykiatri
Bedömningssamtal vid psykisk ohälsa